boek Onderbroken

Contact met je wijze lijf
In contact met je wijze lijf ontvang je verrassende en richtinggevende antwoorden. In hoeverre durf jij jezelf open te stellen voor het onbekende in jezelf? Om een innerlijke reis te maken, om jezelf tegen te komen in plaats van voorbij te lopen? Om je opnieuw te verbinden met het onderbroken gevoelscontact met jezelf? Deze innerlijke reisgids maakt je wegwijs en biedt je een bemoedigend steuntje in de rug. Nu ik ruim vijftig jaar heb gewerkt, doet het me goed mijn ‘verzameld werk’ van de afgelopen jaren te delen via dit boek. Ik houd ervan om verbanden te leggen, om complexe zaken in de wondere wereld van welzijn en geluk terug te brengen tot de kern. Ik noem dat simplexiteit. Niet één benadering is in mijn ogen zaligmakend. In dit boek staat de mij dierbare haptotherapie centraal.

 

Inhoud

1. Het eerste deel behandelt het contact met je binnenwereld waarbij het lijf, gevoel, verstand en de intuïtie geïntegreerd worden.

2. In deel twee komt het contact van jezelf met anderen aan bod waarin bijvoorbeeld het affectieve gemis in de jeugd een blokkade kan vormen die ongewenste patronen in het lijf vastzetten.

 

Het boek
"In het zeer toegankelijk geschreven boek staan ervaringen van patiënten en ook van de auteur zelf die de theorie ondersteunen. Ook de kleine oefeningen die ter plekke uitgevoerd kunnen worden geven een idee wat haptonomie voor je kan betekenen. Een paar eenvoudige tekeningetjes ter illustratie staan symbool voor de eerlijke stijl, wars van jargon." recensie Biblion

 

Voor wie?
Mensen die te veel 'in het hoofd' zitten een waardevolle bijdrage hoe je je opnieuw kunt verbinden met het verstoorde gevoelscontact met jezelf. Ook professionele begeleiders doen hun voordeel met dit boek. Ze krijgen een helder kijkje in de praktijk van en collega en kunnen benaderingswijzen afkijken en overnemen.

 

Wil je dit boek aanschaffen?

Dit boek kun je voor twintig euro kopen bij de boekhandel.
Het is ook in sommige bibliotheken te leen.

Je kunt het 📕 ook bij mij bestellen via email naar contact@jozienwijnakker.nl of whatsapp 0612654494.
Ik stuur je dan een betaalverzoek voor 20 euro en stuur het boek gesigneerd naar je toe. Ik bereken geen portokosten. Geef alsjeblieft aan als je hiervoor een factuur wilt ontvangen en op welke naam.

 

 

Samenwerking
 

Redactie Maria Genova

Correctie Roos raakt

Foto auteur Titus Mellema Visuals

Omslagontwerp en advies
The art of imagery

Kunstwerk omslag Gato

Tekening Biem

Opmaak Coco Bookmedia 

Drukwerk BoekenGilde

Eerste druk eind december 2020

Tweede druk juni 2022

ISBN 978-90-90337 19-7

NUR 777

Uitgeverij Wijnakker Amsterdam