top of page

Jozien Wijnakker

Inspiratie 
De natuur vormt voor mij een belangrijke inspiratiebron. In de loop der jaren heb ik vele leraren ontmoet en diverse methoden en zienswijzen langs zien komen. Alle wijze lessen die ik heb geleerd zijn volgens mij in de kern terug te voeren naar de natuurlijke stroom van het leven zelf. Over mijn levens- en werk-ervaring heb ik tijdens de lockdown het boek ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf’ over geschreven. 

Simplexiteit
Op LinkedIn https://www.linkedin.com/in/jozienwijnakker/ kun je lezen hoe ik me professioneel heb ontwikkeld via een scala aan opleidingen, cursussen en contacten.  Nu als 68-jarige geniet ik ervan om daarvan de onderlinge verbanden te zien, de essentie te pakken en de complexiteit terug te brengen naar eenvoud. Het is er allebei; zowel complexiteit als eenvoud. Samengevat in het woord simplexiteit. Mijn vertrouwen in natuurlijke intelligentie heeft mij persoonlijk veel vrijheid gebracht. Deze ervaring deel ik graag digitaal met je via blogs en persoonlijk op uitnodiging voor haptocoaching, workshops, lezingen, supervisie of anderszins.

 

Ontmoeting
Mijn missie is
aandacht geven die goed voelt en goed doet. Met mijn opleiding, werk- en levenservaring bied ik ruimte voor ontmoeting, voor contact met je gevoelsleven, voor bevestiging van je eigenheid en voor het ordenen van je levensverhaal. En daarmee voor de bevordering van je welzijn en gezondheid. Met de realiteit als basis; thuis, op je werk en in je relatie(s).
Met als perspectief: bevrijding van ballast uit het verleden, fit voor de toekomst en voldoening en gemak in het leven van alledag.

Senioriteit
Na ruim een halve eeuw professionele ervaring ervaar ik nog elke ontmoeting als nieuw. Het woord respect betekent letterlijk opnieuw zien. Ik heb uitgebreide ervaring op het terrein van mens & werk. De laatste twintig jaar aangevuld met haptotherapie, met accent op mens & welzijn. Vele professionals heb ik mogen begeleiden in hun baan, loopbaan en levensloop. In 1995 ben ik als zelfstandige begonnen in Ravenstein, Oost-Brabant en nu woon en werk ik sinds 2002 in Amsterdam. 

Stap voor stap richting een nieuwe levensfase

Voor de start van een individueel begeleidingsproces verwijs ik naar collega's. Therapie met aanraking op de haptobank bied ik niet meer aan. Wel blijf ik beschikbaar als HaptoCoach voor eenmalige klankbordsessies. En voor workshops, lezingen of intervisie. 'Op maat' voor mezelf en natuurlijk ook voor jou als potentiële client.

bottom of page