top of page

reacties

93AF3F65-9096-4988-AAFA-A18AE5A5FF16_1_201_a.jpeg

Op deze foto word ik in de bloemetjes gezet door collega-haptotherapeuten waarmee ik een intervisie-groep vorm ter ere van het boek 'Onderbroken | contact met je wijze lijf'.
En ik ben hartstikke blij met reacties van clienten, lezers en collega's. Hieronder lees je enkele daarvan.

 

"Hartelijk dank voor je begeleiding in deze bijzondere periode van mijn leven. De balans lijkt beslist meer in evenwicht geraakt. Met alles wat je hebt aangereikt valt er vast nog van alles te ontdekken. Daar heb ik zin in."

Ria

"Treffend en helder verwoord! In het bijzonder de metaforische beschrijving van oud zeer verteren net als voeding. De vitaminerijke boodschappen integreren in je levensverhaal en de rest achterlaten. Neem ik mee voor mijzelf en cliënten."
Collega haptotherapeut.

"Het boek ONDERBROKEN staat als een huis. Heel interessant als zelfhulpboek. Heel mooi dat beeld van een veilige baarmoeder."

Merel

"Het lijkt er op alsof je het boek ONDERBROKEN voor mij hebt geschreven. Mijn angsten, verdriet en onzekerheden mogen er zijn en ik hoef niet langer te pleasen."

Wilma

"Je schrijft helder in gewone lekentaal. Het is een soort zelfhulpboek. Je hebt een menselijke toon, zacht, liefdevol. Dat vind ik erg prettig om te lezen. "
Francien

"Het lezen van je boek ONDERBROKEN heb ik als heel troostrijk ervaren. Soms ook confronterend door de nuchterheid waarmee je sommige situaties beschrijft, maar daardoor ook verhelderend. ‘Ik mag rustig uitademen, hoef niet zo mijn best te doen, ik ben al goed zoals ik ben’. De vragen zorgden voor reflectie en basis voor gesprek met mijn man. Ik zal het zeker nog regelmatig ter hand nemen."

Marit 


"Dankjewel voor de coaching waar veel ruimte was voor gevoel en ontdekking. Je hebt me handreikingen gegeven om het roer om te gooien en mijn hart te volgen en daaraan trouw te blijven. Wat ik vooral geleerd heb is werkelijk lief te hebben en te blijven durven dromen."

Anke

"Wat een bijzonder jaar is het geweest. Een rollercoaster, zoveel groei en steeds meer vanuit eigen kracht. Ongelooflijk veel dank voor je luisterend oor, de tools en de steun om te komen waar ik nu ben."

Suzanne

bottom of page