top of page

haptocoaching


HaptoCoaching omvat persoonlijke begeleiding op basis van haptonomie. Haptonomie wordt ook wel de leer van de affectiviteit genoemd. Het gevoelsleven staat dan ook centraal.

HaptoCoaching verschilt van haptotherapie. In mijn praktijk gaat het nu om eenmalige consulten. Dus geen procesmatige aanpak. Bij de haptocoaching die ik bied vindt ook geen behandeling met aanraking plaats op de haptobank. Hiervoor verwijs ik desgewenst naar collega-haptotherapeuten.

eenmalige sessie

Heb je een vraag of probleem waar je graag op korte termijn over van gedachte wilt wisselen dan ben je welkom. Je kunt als je wilt vooraf via mail je agendapunt toelichten zodat ik me gericht kan voorbereiden. Liever ter plaatse delen? Ook prima.
Tijdens de sessie komt naast het gesprek directe beleving aan de orde via begeleid zelfonderzoek en oefeningen op maat.
We nemen de tijd die nodig is. Meestal een tot anderhalf uur. Het tarief is 89, 00 euro. De afspraak is op Omval 142 in Amsterdam. Heb je voorkeur voor een wandeling of een ander adres? Laat het me gerust weten. 


i

workshop

Ook ben ik beschikbaar voor lezingen, workshops en supervisie. Dit zowel voor professionals als voor ruimer publiek. Over...
- haptonomie / haptotherapie

- het boek ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf 

- intervisie/supervisie

Meer informatie gewenst?
Bel dan 0612654494 of mail contact@jozienwijnakker.nl

bottom of page