contact

 

 

 

 

 

Oriënterend gesprek
Je bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek dat via de telefoon plaatsvindt. Je kunt dan laagdrempelig kennismaken om in te schatten of je aan het goede adres bent. Ik hoor graag in grote lijnen wat voor jou de aanleiding is om contact op te nemen en waar ik je mogelijk mee van dienst kan zijn. Dan kan ik je ook teruggeven of het zinvol is om wel of niet een intakegesprek te plannen. 

Intakegesprek
Na het oriënterend gesprek via de telefoon wordt -als je dat wenst- een intakegesprek gepland van een tot anderhalf uur. Hiervoor geldt het basistarief van 89, 00 euro per sessie van een uur. Het half uur extra betreft de gratis oriëntatie. De aanleiding voor begeleiding, je behoeften, hulpvraag en persoonlijke achtergrond staan centraal tijdens dit gesprek. Deze verkennende inventarisatie vormt de basis voor verdere professionele ondersteuning. Soms nemen we weer afscheid omdat andere dienstverlening nu meer op zijn plaats lijkt. Of omdat het intakegesprek al voldoende richtinggevend was.

Begeleidingstraject
De begeleidingstrajecten bestaan uit individuele sessies van een uur. Na het intakegesprek volgen drie -meestal tweewekelijkse -introductiesessies. Op het eind van de vierde sessie (inclusief intakegesprek) evalueren we samen. Als we dit allebei zinvol achten worden praktische en inhoudelijke afspraken gemaakt voor het vervolg. De duur van de begeleiding varieert afhankelijk van je klacht, vraag en behoefte. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Afstemming met huisarts, bedrijfsarts, leidinggevende of andere behandelaars kan wenselijk zijn. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd in afstemming en na instemming. Vertrouwelijkheid wordt ten alle tijde gegarandeerd. 

 

Eenmalig oriëntatie

Zit je met een bepaalde vraag over je loopbaan of levenspad dan ben je welkom om die samen met mij onder het licht te houden. Je maakt zelf je afweging en keuzes. Ik ben beschikbaar als klankbord, spiegel en toetssteen. De meeste mensen kiezen hiervoor een dubbele sessie van twee uur.


Kan ik je mogelijk helpen?
Je bent welkom om me een bericht te sturen. 

Tot later, Jozien

4B97D149-493E-4279-B561-9BEA55543737.jpeg
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Je bent welkom met vragen, opmerkingen of voor het aanvragen van een orienterend gesprek.

Social Media

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Dank voor je bericht. Je ontvangt mijn reactie binnen enkele dagen.

Vanzelfsprekend word je adres niet op een andere manier gebruikt.
B77CC35E-1691-4DFF-A363-6066933BE75E_4_5005_c.jpeg

 Jozien Wijnakker |
       Haptotherapie & Coaching

       Wijnakker Uitgeverij

☎️  0612654494

📮  Omval 142, 1096 HX Amsterdam

      afspraken dinsdag, donderdag en vrijdag tussen half 11 en 6 

 

Kamer van Koophandel 16057806, sinds 27 februari 1989

De praktijk is vrijgesteld van BTW

ING-bank  NL36INGB0004797477